Električno kolo ECONO Equus TRK C4 Metalik Siva

2.469,90 

Kategorija:

Opis

Če, svoj prosti čas na kolesu radi preživljate aktivno na daljših izletih in ste ljubitelj kolesarskih avantur, smo za vas pripravili e-kolo ECONO Equus v treh različicah. Od lahkotne mestne vožnje do rekreativne treking ture, ECONO Equus zmore vse.

ECONO Equus, je kombinacija robustnega videza gorskega kolesa z vsem udobjem električnega kolesa. Odlikuje ga vzdržljivost in moderen dizajn, ki je združen z novodobno geometrijo. Je kolo, ki je zjutraj pripravljeno za pot v službo, popoldan pa hrepeni po rekreativni turi po razgibanih brezpotjih, težjih terenih in klancih.

Kolo poganja sredinski Motinova Volans motor, ki je elegantno integriran v okvir kolesa in sinhrono deluje z zanesljivo ECONO baterijo, ki je prav tako integrirana v spodnjo cev okvirja. Moč motorja je 250 W, ki proizvede zavidljivih 75 Nm navora. Motor je opremljen s senzorjem navora, senzorjem pedaliranja in pomočjo pri hoji. Inteligentna pogonska enota, ki je vgrajena v ohišje motorja bo v vsakem trenutku zagotovila zadostno mero podpore. Motor Motinova Volans zagotavlja enakomernost pospeševanja in ugoden občutek vožnje. Ima 5 stopenj podpore, (Eco, Normal, Sport, Turbo in Smart), ki jih lahkotno izbirate na upravljalni konzoli (LCD zaslon), ki je nameščena na krmilu kolesa, na katerem lahko spremljate podatke kot so stanje baterije, trenutna stopnja podpore, hitrost, razdalja, čas.

 

Okvir ECONO ALU 6061
Krmilo Ergotec
Vilice Vzmetna Coil vilica Nosilec krmila Promax nastavljiv 85 mm
Velikost obročev   28” Sedežna opora Ergotec
Število prestav    9 prestav Sedež  Selle Monte grappa Argo
Prestavna ročica L-twoo A5 Pedala Protizdrsna
Menjalnik   L-twoo A5 9 speed Motor   Motinova Volans Plus 36V, 250W, 75 Nm, sredinski motor
Zavore Radius BH M860  hydraulic disk brake, 180mm Baterija  ECONO Pathfinder 36V 630/880Wh
Plašči     CST 28×2.0 Zaslon  Motinova LCD
Zadnji verižnik L-Twoo A5 11-42T Nosilnost   120 kg
Obroči   Dvostenski aluminij 24 mm Teža  24 kg
Velikost M (170-180cm) in L (185-195cm) Garancija  12 mesecev